БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како изгледаше Битола денес, празнично на 11 Октомври… Битолчани знаат како да искористат слободен ден, поттикнати  од убавото есенско сонце добивме уште поголема желба за денот да го поминеме заедно сите, на најубавата улица на светот! Погледнете…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here