Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На оваа фотографија е култниот Бар Корзо фотографиран во седумдесеттите и покриен со мала снежна покривка…

Кафе ресторанот Корзо беше дел од Друштвото за туризам и трговија ДУТТ “Македонија” од Битола