Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас секој понеделник и понеделничката доза од Битола во минатото. На следната фотографија се објектите од Основен Суд и СВР Битола изградени во 50-тите години од минатиот век…