Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и дозата од Битола во минатото. На следната фотографија е една фотографија од раните осумдесетти кога Битола беше позната по големите и ладни зими со температури од -30 и големи наноси од снег…