БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Секој понеделник по една нова доза за запознавање на нашиот град и неговиот некогашен изглед. На оваа фотографија е булеварот покрај Железничката во Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here