БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ, понеделнички заедно со вас битолчани Ви ја преставуваме Битола во минатото. На следната фотографија која најверојатно е од 60 тите е преставено БМВе модел Исетта кои се произведуваа од 1956-62 г., паркирано на тогашниот народен плоштад Маршал Тито во Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here