БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. Денес понеделнички објавуваме фотографија од Стара Битола, дел кој сега не постои, а се наоѓаше во близина на некогашниот Овчки Пазар (сегашни згради накарши Црвен Крст) испратена од Стојан Пецаков….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here