БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Секој понеделник со нова доза како следната фотографија која е фотографирана на локација некаде на мост од Курделец во време кога над Битола се започнуваше со поставување на електричната мрежа. Можеби Камен Мост?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here