БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Градскиот пазар отсекогаш бил срцето на Битола каде најповеќе во пазарните вторник и петок имало голема врвулица од битолчани кои пазареле најразлични земјоделски и прехранбени стоки од лица пазарџии, кои доаѓале од околните села и градови. На фотографијата е неговиот понов изглед од 80-тите години…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here