БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и старите фотографии од Битола во минатото. Овај понеделник заедно да го честитаме 7-ми Мај Денот на Полицијата со една стара фотографија од полициски службеник на ул.Широк Сокак во Битола, фотографирана најверојатно во раните 30-тите години од минатиот век.

Им посакуваме Честит празник на македонската Полиција.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here