БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас секој понеделник и фотографии од Битола во минатото. На следната фотографија е познатата кафана Централ и влашката црква св.Константин и Елена кои беа лоцирани на местото од сегашен хотел Епинал и во 70 тите беа комплетно рушени за да започне неговата изградба…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here