Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и понеделничката доза фотографии од Битола во минатото. Денес Ви преставуваме една стара фотографија, најверојатно од осумдесеттите, која е спомен од големите наноси на снег фотографирани на Широк Сокак, пред Путник заедно со големите минусни температури кои секоја година беа обележје за нашиот град.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here