Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и овај последен понеделник од 2017 г. и старите фотографии од Битола во минатото. Битолските ладни зими и големите врнежи на снег одсекогаш биле значаен и препознатлив белег за нашиот град, како што се гледа на оваа слика коа е фотографирана во 70’те или 80’те години каде јасно е забележителна снежната покривка која сигурно изнесува над 1 метар.

Локација поранешен Аеро Клуб