БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и илјадниците фотографии од Битола во минатото. 

На следната фотографија е летната куќарка која најверојатно се наоѓаше на познатото Тумбе Кафе и која специјално беше направена за султанот Мехмет Решад 5-ти кој во 1911 година година доаѓа во посета на Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here