БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник со сите вас и фотографиите од Битола во минатото. А како таа изгледала тогаш? Баш вака, градска, како на оваа фотографија која е снимана еден убав саботен ден. На самиот Широк Сокак, во близина на туристичката агенција која била веднаш до Католичката црква бил истакнат прекуокеанскиот брод на кој пишело “Да го чуваме нашето море”…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here