БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На следната фотографија се младите битолчани како членови на Аеро Клубот Мирко Тодоровски фотографирани најверојатно во далечните 70’ти. Аеро клубот е сеуште во функција и своите летови ги обавува на спортскиот аеродром во с.Логоварди во близина на Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here