БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

​Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас битолчани и уште една епизода од Битола во минатото. Фотографијата датира од 50’тите години и на неа е преставена Исак џамија која се наоѓа во центарот на градот и легендарната Шехерезада- комплекс од мали дуќанчина кои некогаш се наоѓаа на тоа место…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here