БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ и овај понеделник заедно со вас. Во екот на летните горештини на следната фотографија ќе Ви прикажиме како некогаш пред сто години во реката Драгор се разладувале битолчани, формирајќи сами капејнци од остатокот камења и намалениот водотек на реката за време на летниот период…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here