БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и вашите стари фотографии. Следната фотографија е направена помеѓу 1950 г и 1957 г. во дворот на Средното земјоделско училиште во Битола при одржувањето на сточарска изложба на расен добиток во организација на Сточарската селекциона станица од Битола. Испратена од др.Борис Ангелков на кој јавно му благодариме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here