cof
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно сите со една стара фотографија Ви го честитаме 1 ви Мај Денот на Трудот.

Фото “Битолски весник”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here