БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и понеделничката доза фотографии од Битола во минатото. На следната фотографија е хотелот со зелени пердиња, со најубавата летна бавча, на сегашното место од Хотел Епинал, некогашен Централ.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here