БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас битолчани низ старите фотографии каде е застанато времето од Битола во минатото. Денес за прв пат, екслузивно Ви преставуваме едно кратко видео од Фискултурен Слет од далечната 1947 г. одржан на градскиот стадион под Тумбе Кафе. Уживајте во минатото кога сите млади заедно спортуваа и сето тоа беше вистинска манифестација за секого…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here