Добро утро и убав ден битолчани.Понеделнички на Бабам Битола / Битола стари фотографии / Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно сите битолчани ја запознаваме Стара Битола.Локација денес на вас ќе оставиме да погодите.