Ај на Олимпијада во Битола!

Бидете дел од првата детска Олимпијада во Битола. Подготвуваме настан за најмладите во склоп на The Stars Symphony. Право на учество ќе имаат сите деца на возраст од 5 до 10 години.

Учеството е БЕСПЛАТНО.
Датум: 03 Jули
Почеток: 18 часот
Mесто: Помошно игралиште на градски стадион Битолa.

Пријавете се денес: https://iwconnect.com/kids-olympics/
Побрзајте местата се ограничени. Да ја напрајме Битола најубА