Пополни го формуларот и стани дел од најголемата компанија во Македонија со над 6000 вработени!

✔️ Солидна редовна плата и бонуси
✔️ Обезбеден превоз до фабриката и назад
✔️ Обезбеден топол оброк секој ден

Не чекај, АПЛИЦИРАЈ!