Спремајте си ја градската руба, качкети, паларии, фустани. За прв пат во историјата на Безистен, Безистенска забава во внатрешноста на комплексот со староградска музика и групата БИТОЛСКИ ТАМБУРАШИ.

О1.06.2024 г. сабота со почеток во 21.00 ч. БЕЗИСТЕНСКА ЗАБАВА во организација на кафе бар Везилка и Бабам Битола. Облеквајте се граЦки како некогаш на времето и да ни повелите.

БИТОЛА УБА ДА НИ БИДЕ.

Телефон за резервации 079 384 707.