Зелената интимна оаза во Битола, Бар Општина во прво велигденско издание ќе го прослави овој празник во пријатна софт-рок атмосфера.

Заедно со 90TY Strings (90 жици) во Сабота вечер и Недела денски ќе го освежат Вашето велигденско расположение, приредувајќи една скромна, но идеална пролетна еуфорија.

Како и секогаш, Ве очекуваат да уживате во нивната оаза и Ви посакуваат Среќни Велигденски Празници!