Денес баба Нада го прослави нејзиниот 95-тиот роденден. На забавата присутни беа и дедо Томе кој има 97 г. и баба Мица со нејзините 94 г. Тројцата битолчани заедно имаат вкупно 286 години. Фотографија која треба да се одбележи…

Господ да ги поживее уште многу години!

Фотографија од Диоген Хаџи Коста Милевски