БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

​1.Златни правила ако сакаш да се дружиш со битолчани 

2.Фотографија од Битола која го размрда интернетот 

 3.Исљахането во Битола

4.КАКО ДА ПРЕПОЗНАЕШ АСЛИ БИТОЛЧАНЕЦ ?! 

5.Омилената песна на Мустафа Кемал Ататурк “Чешмите во Битола”

6.Писмото на Елени до Кемал Ататурк 

7.Баба Маријанти

8.Пелистер-Лемго

9.Една љубовна приказна од битолските улици

10.Малку познати факти за Широк Сокак

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here