БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Оваа година со скоро по една објава на ден, без политика или црна хроника досега имаме 817.785 гледања со 484.661 посетители. 

Број 1 е нормално Македонија, по која следи Австралија со 45.000 посети, па Америка 30.000, Германија итн. На фејсбук страните Бабам Битола, Градот на Конзулите и Битола стари фотографии имаме над 5.000.000 гледања и посети.

Најчитан наслов е “Маките на еден келнер од Битола”,  а најгледана фотографија е “Битола е… …три без петнајсе” со над 40.000 посети.

Фотографијата со најлегендарното место “Кај компирчињата” во Битола има најповеќе допаѓања и коментари…

Наша најсподелувана вест низ македонските медиуми е за “Рафтингот на река Драгор”.

Претседателот Путин и Битола мој роден крај едно од најгледаните видеа

https://youtu.be/cK6Q_rkMLCg

Вашата поддршка ние најповеќе потребна. Правиме изложби, купуваме книги, фотографираме, частиме кафе и пиво…

Покрај Тера ТВ, Радио 106-ка, кафе Портал 1 и 2, Еуродоор, Премиум пиво, Кафе Аеро, ресторан Грне, ресторан Капри, Македонска Кујна, Локумфест, Стар Прилеп  Ве покануваме да се приклучите и вие. 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ.

Ние сме блог за Битола и битолчани…

Повеќе инфо за нас

Контакт на [email protected]

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here