БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Заедно денес сите Бабам Битола/ Битола Стари фотографии / Градот на Конзулите и Тера ТВ..заедно со Стара Битола и фотографиите кои се застанати назад во времето.

Локација ?… Денес на вас оставаме да погодите …

Изразувајќи големо сочуство за настраданите од поплавите во Скопје и Скопско…

Донирај на 143 400


Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here