БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Заедно сите битолчани од Бабам Битола/Битола стари фотографии/Градот на Конзулите и Тера ТВ ги разгледуваме старите фотографии од Битола,а некои и за првпат ги откриваме…

Уживајте во панорамата над Битола со некогашните битолски Турски касарни…

045

 

 

 

wp-1468826803408.jpeg

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here