БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола бабам Битола.. Понеделнички на Бабам Битола/Битола стари фотографии/Градот на Конзулите/Тера ТВ заеднички ја запознаваме стара Битола…

Денес на сликата ја имаме бомбардирана Битола, сегашниот Работнички Универзитет и Скршената Џамија лево во позадина (сегашни згради Грозд)…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here