БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ, Битола низ времето како таа некогаш изгледала. Денес некогашните дуќани пред Исак џамија,кои тогаш наводно биле златарници и продавници за скапи работи…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here