БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола како што изгледала некогаш, заедно со Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ. Да ги разгледаме старите фотографии и да се потсетиме на нејзината грандиозна убавина кога таа беше поголема од Белград и од Скопје…077

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here