039

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ. Низ фотографиите од стара Битола заедно со вас битолчани, ги разгледуваме и по нешто си спомнуваме… Денес каде ако не на самиот Широк Сокак, каде била првата и единствена бензиска пумпа која била сопственост на некој богат Евреин (десно на сликата црна боја )… Доколку знаете повеќе кој слободно споменете. Ви благодариме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here