Добро утро и добар ден битолчани. Денес понеделнички повторно заедно се дружиме со Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ со единствена намера заеднички сите да ги откриваме деловите од нашата некогашна Стара Битола.

Денес местото и локацијата од фотографијата ќе го оставиме да биде откриено од вас драги битолчани…

Ви благодариме и повелете…

c2f83de1e1f7929d1987b49cbf5acb74

фото Алберт Кан