БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола,Битола стари фотографии,Градот на Конзулите и Тера ТВ заеднички Ви преставуваме слики од Стара Битола. Денес каде ако не на Корзо, Широк Сокак. Вратете се со спомените многу години наназад…Ви благодариме

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here