БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола заедно со Битола стари фотографии,Градот на Конзулите и Тера ТВ ја разгледуваме стара Битола и Ви ги враќаме спомените…Денес на вас ќе оставиме да погодите каде е точната локација на сликата…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here