БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Добар ден и убав ден битолчани. Бабам Битола/Битолa стари фотографии/Градот на Конзулите/Тера ТВ заедно со вас низ фотографиите од Стара Битола.Уживајте во фотографијата на Манаки исто како да сме заедно сите на Корзо кај Камен Мост пред стотина години…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here