БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола,Битола стари фотографии,Градот на Конзулите,Тера ТВ заедно со сите вас бабам битолчани.Ја запознаваме и откриваме Стара Битола и денес повторно Ве носиме на претходната понеделничка локација,само од друг агол и перспектива,за работите да бидат појасни ?.Ви благодариме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here