Со задоволство Ви го најавуваме хуманитарниот проект на слаткарницата Дизниленд Хит од Битола … Со секое ваше купување на кој било производ од слаткарницата Дизниленд Хит 2 % ќе бидат донирани за изградба на детски забавен парк во дворот на Заводот за рехабилитација на децата со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во развојот “Кочо Рацин “- Битола, ул.”Прилепска “б.б. 7000 Битола. Затоа што сите деца заслужуваат да имаат среќни и весели моменти од нивното детство . Посетете ја слаткарницата Дизниленд Хит в оБитола која се наоѓа на сам Широк Сокак во близина на Камен мост и дадете еден мал допринос кон хуманитарниот проект.