Bitola Art/drawing/painting

Кога сме веќе кај Пајтоните или како ги викале некогаш битолчани,
Ландоните,шетајќи низ град сигурно ги имате забележано овие цртежи од поново време,кои се наоѓаат на куќи во Битола.Тие се дел од уметноста на битолчанецот Горан од студио Аерограф,како и сликањето на филмски ликови и анимирани идоли,изработка на украсни витражи и многу други убави работи.
Секоја чест за уметноста и работата…
Уживајте во сликите и фантазирајте нешто за вас и вашите најмили доколку сте љубители…
Од убо-поубо!
Студио Аерограф Битола…
Со почит…