БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Art…making…modeling

Деветоодделенката Евгенија Дивитарова ученичка во битолското училиште св.Климент Охридски оваа недела не изненади сите со моделирањето на култниот брод ТИТАНИК…
Да ја поздравиме и охрабриме да продолжи со својата уметност понатаму!
Прекрасно!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here