БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Јас Кире Главинчевски 30 години од Битола татко на едно дете и сопруг, во 2013 година доживеав несреќа при скок во вода и од тогаш сум неподвижен во инвалидска количка.

За да се подобри мојата состојба последна надеж имам со трансплантација на матични клетки во рбетниот столб во Центарот за трансплантација на матични клетки во Панама ( Stem Cell Institute Panama https://www.cellmedicine.com/).

За таа операција ми се потребни финансиски средства кои јас и моето семејство неможеме да ги обезбедиме па затоа Ве замолувам за ваша помош за исполнување на мојот сон и сонот на моето семејство повторно да ме види на нозе.

Со почит Кире Главинчевски.

Однапред ви Благодарам за помошта.

Жиро сметка
210-7000006469-32 NLB Banka
Девизна сметка
Kire Glavincevski
Ul.Car Samoil Br.140/2-6 Bitola
IBAN Code MK07210501609611550
Bank Name NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address Majka Tereza br.1
Country MAKEDONIJA
SWIFT TUTNMK22

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here