Одличен викенд за нашиот млад битолски мотокросист Антонио Дамјановски(15). Иако недоволно подготвен, Дамјановски го освои првото место во класата МХ2 и со тоа ја освои втората титула по ред во истата класа.

Честитки Тончи !
.
.
.