ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2024 ГОДИНА Е ДЕВОЈЧЕ ❤️

Првото бебе во 2024 година во Болница Плодност e женско, родено во 00.10 часот. Плодна и бериќетна ќе биде новата 2024 година. Нека е здраво и живо.