Ако одам во Битола…химната на битолчани. Музика и текст Петар Георгиев Калица. Аранжман Ѓорги Димчевски.Изведува октет Македонија на Фолк Фест Валандово 1989 г.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here