БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес беше посебен ден. Денес е дваесет и седмиот роденден на Мартина. Заедно со Лаки и нивното друштво се одлучија роденденот да го прослават каде ако не – на планина. На нашата Баба планина. Чист воздух, снег, торта и прекрасен поглед. Бесценето. Среќен роденден Мартина.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here